Om oss

 

 

Ursprungligen startades denna firma år 2013 av två bilintresserade killar, Pontus Kihlsten och Tomas Björnelund. Vi hade bägge alltid gillat bilar och tänkte att med vår erfarenhet av bilar, köp och sälj av bilar och överhuvudtaget allt som rullar på hjul, så borde vi kunna hjälpa en och annan till en bra bilaffär. Från 2019 drivs BKCars vidare av Pontus, men ingenting annat än ägarna på pappret har ändrats. Målet med firman är fortfarande detsamma, dvs att erbjuda våra köpare en trygg bilaffär där ni som kund känner att vi som företag inte bara hjälper er innan bilköpet, utan också efter genomförd affär.


De bilar som BKCars saluför är till största delen bilar som är max ca 10 år, har en bra historik, om inte med fullstämplad servicebok, så i alla fall med kvitton på utförda reparationer och service. De flesta av bilarna är svensksålda, men en och annan välvårdad importbil med mycket god historik förekommer.

 

Varmt välkommen in på BKCars.se, om ni inte hittar vad ni söker, hör av er så ska vi hitta något som faller er i smaken.

 

MvH: Pontus

 

 

Copyright  © All Rights Reserved